12 Eylül 2011 Pazartesi

İkra Cami Halısı



İkra Halı bir çok halı sitesinden farklı olarak sizlere bir çok alternatif sunmaktadır. Müşterilerine elinden gelen desteği ve yardımı gösteren ikra halı sizler için cami halısı ve diğer bağlamda otel halısı ve yurt halısı satışı yapmaktadır. Müşterilerine verdiği güveni tam 1903 yılından bu yana yün halı üretiminde sizlere duyulan ihtiyaç ile müşterilerini en kaliteli biçimde ve en kaliteli şekilde hizmet sektöründe Allah'ın evleri olan camilerimizi donatan turistlerin uğrak yeri olan otellerimizi öğrencilerimizin okuyup bu millete büyük adamlar olarak yetiştiği yurtlarımızı yaklaşık 108 yıldır bu işi yapmaktadır. Tabii ki bu sektördeki ilk adamlardan bir tanesidir. En kaliteli yün'den cami halısı yaparak yün cami halısı sektöründe bir numara olan ikra halı müşterilerine sağlıklı ve güven içerisinde halılarını sunmaya çalışmaktadır.

Daima en kaliteli ve en sağlıklı halıların sizlere ulaştığı ikra halı sektöründe bir çok yeniliğe de imza atmıştır. Bunlardan en iyileri ise alev almazlık, toz kaldırmazlık, elektriklenmezlik gibi bir çok özelliği içerisinde barındıran bir sektörel halı firması olan ikra halı sizler için en kaliteli ve en sağlıklı halıları ürettiğini idda etmiyor. Çünkü bu işi yapmasındaki tek amaç sizlere hizmeti en iyi şekilde nasıl ulaştıracağını düşünerek sizlere en kaliteli bir şekilde hizmet sunmaktır.

İkra Halı bünyesinde 3 ana bölümde halı sunmaktadır. Cami Halısı, Otel Halısı ve Yurt Halısı bu tip şeylerde en kaliteli ve en sağlıklı biçimde sizlere bir şekilde sunan ayrıca müşterilerine %100 müşteri memnuniyeti veren firma sayesinde en kaliteli halıları sunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder